Leesbrillen

Leesbrillen: een handig hebbeding

Krijg je een tekst in handen, dan heb je de reflex om die ver van je af te houden. Op restaurant, bij gedimd licht, is het een hele klus om de menukaart te lezen. En die kleine lettertjes op documenten blijven steeds vaker ongelezen. Stuk voor stuk herkenbare situaties?

Als we ouder worden neemt de flexibiliteit van onze ooglens af. Die afnemende flexibiliteit zorgt ervoor dat lezen, al dan niet bij weinig licht, moeilijk wordt. Een leesbril is hiervoor de geknipte oplossing! Bovendien zal je door het gebruik van een goede leesbril merken dat je minder last hebt van vermoeidheid en hoofdpijn.

Een leesbril, lelijk? Vergeet de klassieke leesbril, de brillen van Nooz of Izipizi zijn echte trendy items. Nooz brillen zien er niet alleen leuk uit, ze zijn ook nog eens superhandig in gebruik. Hang hem aan je sleutelbos of laat hem in je broekzak glijden, zo vertrek je nooit meer zonder. De brillen van Izipizi zijn dan weer helemaal afgestemd op digitale schermen. De ontspiegeling van het glas filtert het blauwe licht van je scherm, zodat je ogen toch kunnen ontspannen.

ONZE MERKEN

© OPTIEK BECKERS 2022