Over ons

Zichtbaar het meest vernieuwend!

Marleen, Jasmin en Nina staan klaar om samen met u te streven naar het maximale kijkcomfort. Dankzij de jarenlange ervaring, de knowhow over de nieuwste technologieën, innovatieve apparatuur en de constante opleidingen die door het team wordt gevolgd, kunnen we u een state of the art oplossing aanbieden.
Daarnaast zorgt Annelies dat uw gehoor de beste zorg krijgt in de auditieve ruimte van Lapperre.

Uitmuntende service

Optiek Beckers bezit over een eigen slijpatelier, een volledig uitgeruste contactlensaanpasruimte en een tweede onderzoeksruimte voor oogmetingen en binoculaire onderzoeken. Daardoor wordt u van het begin tot het einde begeleid bij de keuze van uw bril en/of contactlenzen. Precisie is onze maatstaf!

Persoonlijke aanpak

De individuele persoonlijkheid van Marleen, Jasmin en Nina maakt Optiek Beckers gevarieerd en vernieuwend. Wij adviseren u graag bij de keuze van een op maat gemaakte kijkoplossing waarbij rekening gehouden wordt met uw persoonlijke wensen.

Een ruim aanbod aan merken

Jaarlijks trekt Optiek Beckers er een aantal keer op uit om de nieuwste brillenmode te spotten in Milaan en Parijs. Op de beurzen worden de trends op de voet gevolgd en de nieuwste collectie gekozen. Dagelijks krijgen wij brillen geleverd en het hele jaar door kunt u bij Optiek Beckers terecht voor mode en kwaliteit.

De zaak

  • De inkom van Optiek Beckers
  • U wordt snel geholpen bij Optiek Beckers
  • Laat uw ogen testen bij Optiek Beckers

De experten

Marleen Beckers

Marleen Beckers

In 1982 begon Marleen als pas afgestudeerde opticien-optometriste de zaak in het centrum van Tessenderlo. Het volgen van de nieuwste trends en haar team leiden doet ze na 33 jaar nog steeds met veel passie. Haar ervaring en expertise hebben Optiek Beckers gemaakt tot een referentie in de oogzorg.

Jasmin Kemps

Jasmin Kemps

Een vaste waarde bij Optiek Beckers want reeds 22 jaar staat ze naast Marleen en samen hebben ze Optiek Beckers op de kaart gezet. Door het volgen van constante opleidingen blijft Jasmin op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de optiek.

Nina Flamant

Nina Flamant

Sinds 2012 is er opvolging in zicht. Nina behaalde haar Bachelor Optiek en Optometrie en specialiseerde zich in oogmetingen en contactlensaanpassingen. Naast haar taak bij Optiek Beckers doceert ze aan University College Odisee campus Brussel.

Annelies Vangenechten

Annelies Vangenechten

De Lapperre audiologe Annelies Van Genechten zorgt ervoor dat uw oren de beste zorg krijgen. Reeds jaren is zij een vaste waarde binnen het team van Optiek Beckers. U kan bij haar terecht in de gespecialiseerde auditieve ruimte van Optiek Beckers voor al uw vragen omtrent gehoor en gehoorbescherming.