Zichtbaar het meest vernieuwend!

Marleen, Nina en Marieloor staan klaar om samen met jou te streven naar het maximale kijkcomfort. Dankzij de jarenlange ervaring, de knowhow over de nieuwste technologieën, innovatieve apparatuur en de constante opleidingen die door het team worden gevolgd, kunnen we jou een state of the art oplossing aanbieden. Daarnaast zorgt Annelies ervoor dat je gehoor de beste zorg krijgt in de auditieve ruimte van Lapperre.

UITMUNTENDE SERVICE

Optiek Beckers bezit over een eigen slijpatelier, een volledig uitgeruste contactlensaanpasruimte en een tweede onderzoeksruimte voor oogmetingen en binoculaire onderzoeken. Daardoor word je van het begin tot het einde begeleid bij de keuze van je bril en/of contactlenzen. Precisie is onze maatstaf!

PERSOONLIJKE AANPAK

De individuele persoonlijkheid van Marleen, Nina en Marieloor maakt Optiek Beckers gevarieerd en vernieuwend. Wij adviseren je graag bij de keuze van een op maat gemaakte kijkoplossing, waarbij rekening gehouden wordt met jouw persoonlijke wensen.

RUIM AANBOD AAN MERKEN

Jaarlijks trekt Optiek Beckers er een aantal keer op uit om de nieuwste brillenmode te spotten in Milaan en Parijs. Op de beurzen worden de trends op de voet gevolgd en de nieuwste collectie gekozen. Dagelijks krijgen wij brillen geleverd en het hele jaar door kan je bij Optiek Beckers terecht voor mode en kwaliteit.

ONS TEAM

team-4
MARLEEN BECKERS
Opticien-optometrist

In 1982 begon Marleen als pas afgestudeerde opticien-optometriste de zaak in het centrum van Tessenderlo. Het volgen van de nieuwste trends en haar team leiden doet ze na 35 jaar nog steeds met veel passie. Haar ervaring en expertise hebben Optiek Beckers gemaakt tot een referentie in de oogzorg.

team-1
NINA FLAMANT
Opticien-optometrist

Sinds 2012 is er opvolging in zicht. Nina behaalde haar Bachelor Optiek en Optometrie en specialiseerde zich in oogmetingen en contactlensaanpassingen. Naast haar taak bij Optiek Beckers doceerde ze aan University College Odisee campus Brussel. Specialiseerde zich in oogmetingen, contactlensaanpassing en low vision.

Profielfoto
INES VAN DEN WYNGAERT
Audiologe

De Lapperre audiologe Ines Van Den Wyngaert zorgt ervoor dat je oren de beste zorg krijgen. Reeds jaren is zij een vaste waarde binnen het team van Lapperre en sinds 2022 vervoegt zij Optiek Beckers. Je kan bij haar terecht in de gespecialiseerde auditieve ruimte van Optiek Beckers voor al je vragen omtrent gehoor en gehoorbescherming.

team-5
MARIELOOR VANHOOF
Opticien-optometrist

Marieloor vervoegde als jong veulen ons team eerst als jobstudent. Als studente optiek en optometrie aan University College Odissee campus Brussel zette ze zo haar academische kennis meteen om in de praktijk. Omdat wij die frisse wind in ons team wel konden smaken – en omdat Marieloor gewoon een krak is in het vak – is ze nu na haar studies een volwaardig lid van het team.

cindy
CINDY AERTS
Opticien-optometrist

Met pakken ervaring in de optieksector, een oog voor mode en aanstekelijk enthousiasme is Cindy sinds 2020 de vijfde telg in het “oogzorg” team. Haar advies voor de juiste keuze montuur en klantvriendelijkheid weet iedereen te waarderen. Haar glimlach is onweerstaanbaar.

© OPTIEK BECKERS 2022