HOORAPPARATEN

OORDOPPEN OP MAAT

Sommige geluiden kunnen ons gehoor in slechts enkele minuten of seconden onherstelbaar beschadigen. Andere geluiden verdragen we langer, maar zijn daarom niet minder schadelijk.  Voorkomen is dus beter dan genezen. Net daarom kan je ook bij ons terecht voor oordoppen, slaapdoppen en zwemdoppen op maat, voor volwassenen en kinderen.

OVER LAPPERRE

Lapperre is al meer dan 65 jaar de Belgische en Luxemburgse nummer 1 in hoorapparaten en gehoorbescherming.

Onze troeven:

  • Gediplomeerde en ervaren audiciens die klaarstaan voor advies op maat.
  • Het unieke ‘Lapperre Tinnitus Management Plan’ voor de aanpak van tinnitus (oorsuizen). Het traject helpt patiënten met hun tinnitus omgaan, ondermeer met de hulp van hoorapparaten.
  • Uitgebreide dienst-na-verkoop en 5 jaar garantie op hoortoestellen.
  • Een eigen technische dienst en een eigen laboratorium dat alle oorstukjes en oordoppen op maat maakt. Zo garanderen we een directe en supersnelle service.
hoorapp

LAPPERRE
HOORAPPARATEN

small-tube-hoorapparaat-hoorapparaten

Heb je het soms moeilijk om de televisie te verstaan? Om te begrijpen wat er gezegd wordt in gezelschap of op plaatsen met veel achtergrondlawaai? Dan is het misschien tijd voor een hoortest.

Bij beginnend gehoorverlies hoor je nog wel, maar verstaan wordt een stuk moeilijker. Gelukkig kan er iets aan gedaan worden. En daarvoor kan je bij Optiek Beckers terecht.

Lapperre-audicien Ines Van Den Wyngaert vertelt je graag wat de mogelijke oplossingen zijn. Op basis van een aantal professionele hoortests, afgenomen in onze gespecialiseerde audiologische ruimte, adviseert zij jou een hooroplossing op jouw maat. Je kan ze meteen 1 maand gratis testen, zonder enige aankoopverplichting in ons Hoorcentrum in Tessenderlo.

Je kan bij Ines terecht op afspraak: dinsdag van 9u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 17u00. Voor batterijen en onderhoudsproducten kan je gewoon langslopen

Wil je in de tussentijd al weten hoe het met je gehoor is gesteld?

Doe de hoortest

Boek jouw oogmeting nu online!

Aan huis of in de winkel.

Boek nu
cta_divider

ONZE SPECIALITEITEN

GLAZEN

Van oogmeting tot het monteren van de glazen.

CONTACTLENZEN

Vind de ideale lens voor uw visueel profiel.

OOGMETINGEN

Het perfecte advies, afgestemd op uw situatie.

about

“Als optiek moet je voortdurend innoveren. Alleen zo kan je je
klanten het beste advies geven.”

Lees meer
© OPTIEK BECKERS 2022