Nieuws & Acties

jun 01

Oordoppen op maat? Van studeer- tot festivaldoppen!

De blokperiode en het festivalseizoen. Voor studenten een wereld van verschil, maar wij merken één grote constante tijdens die periode: erg veel vragen over oordoppen. En afgaande op de vragen die wij binnenkrijgen, lijken er heel wat misverstanden te bestaan. Daarom zetten we de absolute basiskennis over oordoppen even op een rijtje.

Oordopjes beschermen uw oren tegen gehoorschade door de schadelijke tonen eruit te filteren. Zover was u wellicht al. Maar wist u dat er heel wat verschillende oordoppen bestaan, naargelang de toepassing? Zo zijn er slaapdoppen, blokdoppen, festivaldoppen, zwemdoppen… Kortom: voor elke specifieke toepassing een specifieke oplossing.

Filter alleen wat nodig is

Elk soort dopjes filtert andere tonen uit, afhankelijk waarvoor ze moeten dienen. Het is dan ook een misverstand dat ze alle geluid blokkeren. Absoluut niet waar. Zo kan u (of uw dochter of zoon) tijdens een fuif of festival perfect genieten van de muziek, maar ook probleemloos een babbeltje slaan.

Het is trouwens fantastisch dat steeds meer festivals en fuiven oordoppen aanbieden aan hun bezoekers. Maar besef goed dat dit standaarddoppen zijn.

Oordoppen op maat

Nog beter zijn doppen op maat. Zo bent u zeker van een paar dat perfect past. En oordoppen die perfect passen, sluiten uw oor ook helemaal af. Dat garandeert én een optimale bescherming én het beste draagcomfort.

Wij begeleiden u naar een paar die het best bij uw specifieke situatie aansluiten. Of u nu doppen zoekt om rustig te studeren, ongestoord te slapen of zonder blijvende oorschade met uw motor rond te rijden. Boek een afspraak en wij maken er werk van!