Nieuws & Acties

jul 06

Beginnen met lenzen? Wij zetten u op weg naar het perfecte paar!

Wilt u beginnen met lenzen, maar weet u niet goed hoe u moet starten? Of heeft u een eerste slechte ervaring achter de rug, maar gaat u voor poging twee? Nog te vaak zien we dat beginnende lenzendragers op goed geluk een bepaald merk of type lens uitkiezen. Onze aanpak garandeert de perfecte lenzen voor uw ogen!

Online het eerste het beste merk bestellen. Of proefpakketjes meekrijgen van tien verschillende merken met de boodschap Probeer ze allemaal maar eens. Dat is niet meer of niet minder dan een loterij. Want de kans is enorm klein dat u in het grote aanbod het paar lenzen vindt dat bij u past.

Wilt u beginnen met lenzen? Dan begint uiteraard alles bij een meting van uw ogen. Want zonder de afwijking te kennen, kan u toch niet de correcte sterkte bestellen?


Welke kromming hebben uw ogen?

Hier bij Optiek Beckers gaan we nog heel wat stappen verder als u wilt beginnen met lenzen. Natuurlijk voeren we een meting uit om de sterkte te bepalen. Maar wij maken ook een 3D-kaart van uw ogen. Zo krijgen wij een zicht op de kromming. Want sommige lenzen sluiten nu eenmaal beter aan op bepaalde krommingstypes.

Droge ogen?

We meten ook het gekleurde deel van uw oog. Want een harde lens is kleiner dan een zachte. Daarnaast gaan we na hoe het zit met het traanvocht. Is alles normaal of zijn uw ogen eerder aan de droge kant? Een belangrijke vraag als u wilt beginnen met lenzen. Want op dat gebied is de ene lens de andere niet: sommige laten meer zuurstof door dan anderen. Wat dan weer beter is voor de traanvorming.

De lenzen die bij u passen

Met al die tests krijgen we een perfect zicht op uw ogen. En kunnen wij u lenzen adviseren die perfect bij uw ogen passen. Ook belangrijk: dankzij deze aanpak weten we perfect wat de situatie was van uw ogen vóór u lenzen begon te dragen. Op die manier kunnen we makkelijk de impact meten van pakweg een maand lenzen dragen. Zo kunnen we indien nodig bijsturen op basis van de juiste informatie.

Beginnen met lenzen: maak nu een afspraak

Klaar om te beginnen met lenzen? Leg dan een afspraak vast en we starten ermee! Wij kiezen er voor u de juiste lenzen uit. Daarna volgen we u op met regelmatige controles. Tot binnenkort!